Viure
junts,
senzillament

Lázaro, pisos compartits entre persones sense llar i joves professionals.

Saber-ne més

«Ningú no hauria de viure al carrer...
A Lázaro he trobat una família... i m'he convertit en DJ! »

Freddy

Les nostres cases consten de pisos de dones i homes. A cada pis conviuen entre 6 i 12 persones. La meitat dels nostres companys de pis eren persones sense llar, l'altra meitat no. Han triat viure junts. Una família voluntària es fa responsable de cada pis. Viu al mateix edifici.

Una mica bojos sí que estem, és cert!... Els nostres companys de pis són el Fernando, el Lázaro, el Lában, el Ricardo,…: jurista, cuiners, enginyers... Necessitaven una mica d'audàcia per sortir de la rutina. « Sense la bogeria, vivim una mica emmurallats i amb por. Com més bojos hi hagi, més probabilitats de sobreviure tindrà el món. Però tots som capaços d'aquesta audàcia que eixampla la vida» Domitille, responsable de pis

Aquí vivim plegats, bàsicament: es tracta, ni més ni menys, una vida compartida. Tots som companys de pis de la mateixa manera: cadascú paga un llogar en funció dels seus ingressos. Ens vam reunir una nit a la setmana per sopar junts. La vida en un pis Lázaro és compatible amb la teva vida professional.

I funciona!

15904

nits dormint al carrer s'eviten cada any a Europa i a Mèxic.

98%

els nostres residents diuen estar feliços o molt feliços a casa nostra.

85%

les persones sense llar troben un allotjament estable quan abandonen el projecte.

772+

persones han viscut a casa nostra des de 2011.

Fer una donació

AJUDA’NS A ACOLLIR MÉS PERSONES! “Viure al carrer és un cercle viciós del que és impossible sortir sense gent al nostre voltant” ens explica Yusuf, sense llar des de fa 8 mesos. Lázaro proposa un allotjament on els companys de pis tornen a crear relacions, recuperant a poc a poc la seva autonomia.
Doneu suport al nostre creixement a Espanya!

Tots els vostres donatius són deduïbles d’impostos.

FER UNA DONACIÓ Tens una empresa? Descobreix com ajudar-nos

« Ja no em sentiré només mai més »

Michou

El cor del projecte és la trobada i amistat. És el que permet que els companys de pis progressin junts i es donin suport mútuament.

Els nostres pisos són d'homes i/o de dones i allotgen entre 6 i 10 persones. Cada persona té la seva habitació.

Maison - Association Lazare

Les nostres cases es troben a zones accessibles de les ciutats. Cadascuna acull diversos pisos.

Avui dia, són + de 200 les persones que gaudeixen cada any de les llars Lázaro.

Viure a Lázaro

Viure en un pis

Viure a Lázaro significa compartir la vida ordinària, que es transforma en una cosa extraordinària. Una vida compatible amb la teva activitat professional

Ser família Responsable

A cadascuna de les nostres cases, hi ha una família que viu al seu propi pis. La seva missió és compatible amb la vida familiar i professional. Dóna testimoni d'una vida de família unida i vetlla per la pau a casa.

Les nostres cases

A Espanya

A casa nostra volem viure relacions sinceres i properes. Les nostres llars són llocs oberts als altres on ens agrada estar alegres, compartir des de la fraternitat, el servei i l'ajuda mútua, encara que no sempre resulti fàcil.
Creiem que cada persona pot avançar i trobar el seu lloc a la societat, redescobrint les seves capacitats i el seu propi valor.
Les llars Lázaro es componen de pisos d'homes i dones i tenen entre 6 i 10 residents; cadascú disposa de la seva pròpia habitació individual i la resta dels espais (la cuina, el saló i la cambra de bany) són comuns.

A la resta del món

Més de 250 persones viuen a les cases Lázaro al món. Si estàs interessat en obrir Lázaro al teu país, posa't en contacte amb philippe@lazare.eu

Les nostres notícies

Ens posem en contacte?

La nostra alegria és més contagiosa que un virus. Els nostres companys del carrer eren persones invisibles! Per estar al corrent del seu renaixement, de la nostra amistat, i perquè estiguis realment en contacte amb nosaltres. Estàs a punt de subscriure't a la nostra newsletter de miracles diaris...

Marcant aquesta casella, accepto rebre el butlletí informatiu enviat per Lázaro i li autoritzo el processament de les meves dades personals d'acord amb la seva política de privadesa.

Contacta'ns

ÉS PER AQUI
Únete a nosotros

Llar de Madrid

Homes

8

Dones

7

Estudios

2

Podeu posar-vos en contacte directament amb els administradors de la llar

Isabel i Pedro

colabora@fundacionlazaro.es

Llar de Barcelona

Podeu posar-vos en contacte directament amb els administradors de la llar